Cloud Diensten

Waarom cloud?

N

Elk apparaat

Simpel gezegd zorgt de cloud ervoor dat je altijd en vanaf elk apparaat je applicaties en informatie bereikt. Je hoeft geen programma’s te installeren, updates uit te voeren, of bang te zijn om data te verliezen wanneer een computer crasht of gestolen wordt.

N

Onze kennis

Met onze kennis in clouddiensten helpen we de juiste keuzes te maken in tools en licenties. Zo hoef jij alleen te vertellen wat je wilt bereiken met jullie bedrijf.

N

Veiligheid

Iedereen maakt al dagelijks gebruik van de cloud, denk aan YouTube of Facebook, en het maakt je bedrijfsinformatie veiliger dan ooit. Alle data staat namelijk opgeslagen in gespecialiseerde datacentrums met 24/7 fysieke en virtuele beveiliging.

Onze cloudiensten

Workspace 365

De complete online werkplek voor ieder apparaat: Workspace 365. Breng al je applicaties, bestanden en e-mail samen in een overzichtelijke online werkplek. Hiermee bereik je alle programma’s en informatie die je nodig hebt. Crasht je laptop? Geen probleem. Je logt in op een nieuwe laptop en kunt direct verder werken.

Dropbox

Veel mensen gebruiken Dropbox voor bedrijven al om hun persoonlijke bestanden te delen met groepen of te bereiken vanaf ieder apparaat. Met Dropbox voor bedrijven krijg je als bedrijf controle op de bestanden. Zo kun je back-ups maken en rechten beheren van alle medewerkers zodat er nooit een bestand verloren raakt.

Office 365

Met Office 365 van Microsoft kun je eenvoudig real-time samenwerken aan al je bedrijfsinformatie. Binnen het Office 365 pakket kun je gebruik maken van vertrouwde officeprogramma’s zoals Outlook en Word en krijg je nieuwe manieren om overal online samen te werken en te vergaderen.

Super support

Er is niets vervelender dan ICT wat niet reageert zoals je verwacht. ICT hoort mensen te versterken en productiever te maken. Daarom levert ons team op al deze diensten de beste service aan onze klanten. Zo worden jullie versterkt en productief door de clouddiensten waar wij gespecialiseerd in zijn.

Migreren naar de cloud

In sommige gevallen is het nodig om data (zoals bestanden en e-mails) te verhuizen naar de nieuwe cloudoplossing. Dit is een belangrijk proces waarin wij gespecialiseerd zijn zodat alle bestanden en e-mails die jullie nodig hebben beschikbaar worden in jullie nieuwe cloudoplossing.

N

Content analyse

Voor we de content migreren analyseren we of het voldoet aan alle eisen van het nieuwe systeem.

N

Snelle overgang

Documenten zijn voor ieder bedrijf belangrijk. Daarom zorgen we dat je zo lang mogelijk ongestoord kunt werken.

N

Informatiestrategen

Wij migreren dagelijks data voor kleine en grote organisaties. Vooraf stemmen we samen af hoe jullie willen samenwerken.

N

Beste migratie tooling

Wij maken altijd gebruik van de meest betrouwbare en beste migratie tooling die beschikbaar is.

Onze processen

1. Plan

Op basis van een kennismaking maken we een plan om jouw wensen te realiseren.

2. Uitvoeren

Met jouw feedback op het plan gaan onze helden aan de slag om het te realiseren.

3. Analyse

We monitoren continu de voortgang en spelen flexibel in op iedere situatie.

Neem contact op

Adres: Zuiderzeelaan 28, 3751TD, Bunschoten-Spakenburg.
Telefoon: +31 6 14 57 13 19

BreursICT helpt jouw bedrijf om te focussen op jullie kernactiviteiten. Wij kunnen jullie complete ICT beheren en helpen bij het verkrijgen van nieuwe klanten via een mooie website of LED-advertenties.

CONTACT

Adres: Zuiderzeelaan 28, 3751TD, Bunschoten-Spakenburg.
 
Telefoon: +31 6 14 57 13 19