Dropbox voor bedrijven

Krijg meer gedaan met Dropbox voor bedrijven

Wat is Dropbox voor bedrijven?

Veilig delen, synchroniseren en samenwerken Dropbox voor bedrijven is de oplossing voor het veilig delen en opslaan van bestanden waarmee medewerkers graag werken en waarop IT-beheerders vertrouwen.

De bestanden in je Dropbox-map zijn altijd bijgewerkt op elk apparaat dat aan je account is gekoppeld. Sla iets op je laptop op en het wordt automatisch gesynchroniseerd met je pc en je mobiele iOS-, Android-, Windows- of Blackberry-apparaten.

dropbox-meerdere-devices

Backup

Dropbox voor bedrijven biedt opslagruimte voor je team om te delen en samen te werken en houdt al je bestanden bij elkaar op één plek, met de zekerheid van een back-up.

Beveiliging

Bescherm vertrouwelijke bestanden met beveiliging op ondernemingsniveau. Dropbox is ontworpen met een veilige, verspreide infrastructuur met verschillende beschermlagen.

Bestanden delen

Vermijd dat je teamleden vertraging oplopen omdat ze naar bestanden moeten zoeken. Deel, synchroniseer en orden bestanden in een handomdraai.

Slimme Synchronisatie

Je hebt rechtstreeks vanaf je desktop toegang tot alle bestanden in je Dropbox en alle mappen die met je zijn gedeeld. En ze nemen vrijwel geen ruimte in beslag (tot je ze nodig hebt).

BreursICT helpt jouw bedrijf om te focussen op jullie kernactiviteiten. Wij kunnen jullie complete ICT beheren en helpen bij het verkrijgen van nieuwe klanten via een mooie website of LED-advertenties.

CONTACT

Adres: Zuiderzeelaan 28, 3751TD, Bunschoten-Spakenburg.
 
Telefoon: +31 6 14 57 13 19