Neem contact op

Wij zijn er om jou te helpen

BreursICT helpt jouw bedrijf om te focussen op jullie kernactiviteiten. Wij kunnen jullie complete ICT beheren en helpen bij het verkrijgen van nieuwe klanten via een mooie website of LED-advertenties.

Vraag een van de Breurs hoe wij je kunnen helpen

Ervaar een demo van onze software:
Vraag een opmaat gemaakte demonstratie aan van Office 365, Workspace 365 of Dropbox aan en leer hoe je eenvoudiger kunt werken.
Vraag prijzen op:
Laat ons weten waar we bij kunnen helpen en we stellen een heldere offerte op met scherpe prijzen.
Gebruik onze support:
Loop jij als klant ergens tegenaan, laat het ons direct weten zodat we je meteen kunnen helpen. Daardoor hebben we 99% klanttevredenheid op customer support.

Contact informatie

Adres

Zuiderzeelaan 28, 3751TD, Bunschoten-Spakenburg

Telefoon

Wesley: +31 6 14 57 13 19

Brian: +31 6 41 58 74 42

Wie is BreursICT?

Waarom BreursICT?

Mensen zijn graag bezig met dingen waar zij goed in zijn, voor de broers Brian & Wesley de Graaf is dit ICT.

Om te zorgen dat mensen zich kunnen focussen op hetgeen waar zij plezier van krijgen richten de broers in 2016 BreursICT op. Het bedrijf groeide snel uit van het optimaliseren van websites voor mobiele apparaten tot het beheren van complete ICT-omgevingen voor kleine en grote bedrijven.

Het doel van BreursICT is om elke dag te zorgen dat jij focust op wat jij leuk vindt. Terwijl wij met de beste specialisten zorgen voor een stabiele ICT-omgeving en nieuwe klanten via websites of LED-advertenties.

Over de oprichters

Wesley de Graaf

ICT en Software

Al vanaf jongs af aan help ik mensen om te werken met computers. Sinds vijf jaar krijg ik energie door bedrijven te helpen met hun ICT-systemen. Het is altijd leuk om samen met het team een stabiel systeem uit te rollen bij bedrijven, dat is namelijk vaak de ondersteuning voor hun groei.

Brian de Graaf

Commercie en Techniek

Het leukste aan ons bedrijf vind ik de reacties van klanten wanneer ze meer omzet krijgen via hun nieuwe website of LED-advertenties. Ze zijn vaak positief verast over de snelheid waarop wij met ons team nieuwe klanten werven via de LED-borden en duidelijke boodschappen op hun websites.

BreursICT helpt jouw bedrijf om te focussen op jullie kernactiviteiten. Wij kunnen jullie complete ICT beheren en helpen bij het verkrijgen van nieuwe klanten via een mooie website of LED-advertenties.

CONTACT

Adres: Zuiderzeelaan 28, 3751TD, Bunschoten-Spakenburg.
 
Telefoon: +31 6 14 57 13 19