Internet en Telefonie

Internet en Telefonie de core van uw bedrijf

Wat doen jouw medewerkers als er geen telefoon of internet is? Bij veel bedrijven is dit ondenkbaar. Om die reden leveren wij uitsluitend supersnelle en betrouwbare internetverbindingen. Daarnaast onderhandelen wij met telefonieproviders om de beste prijzen en hoogste kwaliteit verbinding te kunnen leveren.

Glasvezel internet

Wat is glasvezel internet?

Wil je supersnel en stabiel internet? Altijd goede kwaliteit en dezelfde snelheid bij het uploaden en downloaden?

Kies dan voor glasvezelinternet. Glasvezelinternet is betrouwbaar en geschikt voor iedere toepassing. Al je diensten (zoals videovergaderingen, pinnen of telefonie) kunnen over één verbinding. Zo maken we jouw bedrijf klaar voor de toekomst waarin steeds meer diensten via de cloud beschikbaar zijn.

Voordelen glasvezel internet

N

Super snel internet, nu en straks

Ook tijdens de ‘spitsuren’ kunt u razendsnel internetten via een stabiele verbinding. Met glasvezel van doet u online alles wat u wilt, nu en straks.

N

Constante snelheid

Vrijheid is geen keuze hoeven maken tussen snelheid en kwaliteit. Met glasvezel hoeft dat ook niet. Met uw eigen glasvezelaansluiting profiteert u maximaal van snel en stabiel internet. Dus nooit meer bufferen tijdens het inladen van een project of bellen met haperingen.

N

Up/downloaden met dezelfde hoge snelheid.

Met een eigen glasvezelaansluiting heeft u supersnel internet. Uploaden van bestanden gaat alleen via glasvezel net zo snel als downloaden. Het voordeel hiervan merkt u bijvoorbeeld zware bestanden verstuurt via de mail.

VoIP telefonie

Wat is VoIP telefonie?

VoIP telefonie is het bellen via internet. Je bent hierdoor niet meer gebonden aan kantoor maar krijgt de vrijheid om te werken waar en wanneer je maar wilt. Je kunt de vaste lijn laten binnenkomen op een kantoortoestel maar ook op mobiele telefoons. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat alles ingesteld wordt en altijd perfect werkt.

Voordelen VoIP telefonie

N

VoIP maakt bellen goedkoper

Een van de voordelen van VoIP is dat u belt via intranet/internet. U heeft dus geen dure ISDN/Analoge telefoonlijnen meer nodig. Bellen binnen het bedrijfsnetwerk kan gratis. Of u nu belt met uw collega in het pand, of een collega in het buitenland. VoIP maakt zakelijk bellen goedkoper.

N

VoIP is flexibel

VoIP groeit mee met uw onderneming, zonder dat u grote investeringen hoeft te doen. Met telefonie uit de Cloud hoeft u geen telefoon centrale hardware meer aan te schaffen. Het aansluiten van een IP telefoontoestel op internet is voldoende. Via een beveiligde webinterface geeft u eenvoudig aan wat u nodig heeft. Nieuwe medewerker? Extra menu? Nieuw nummer? Geen probleem. Dat is pas efficient werken!

N

VoIP werkt niet met 'lijnen'

De capaciteit van VoIP is onbeperkt. Dat wil zeggen dat u zoveel gelijktijdige gesprekken kunt voeren als u op dat moment nodig heeft. Dat is nog eens iets anders dan 4 weken wachten op een ISDN-lijn. De tijden van een bezettoon zijn voorgoed voorbij. U bent altijd optimaal bereikbaar!

BreursICT helpt jouw bedrijf om te focussen op jullie kernactiviteiten. Wij kunnen jullie complete ICT beheren en helpen bij het verkrijgen van nieuwe klanten via een mooie website of LED-advertenties.

CONTACT

Adres: Zuiderzeelaan 28, 3751TD, Bunschoten-Spakenburg.
 
Telefoon: +31 6 14 57 13 19