Office 365

Office waar en wanneer je het nodig hebt

Wat is Office 365?

Het is het Office-pakket dat je kent, plus hulpmiddelen waarmee je beter kunt samenwerken. Zo kun je overal en altijd meer voor elkaar krijgen. Met Office 365 is het gemakkelijk om samen te werken aan documenten, gegroepeerd te werken en gemakkelijk informatie met elkaar te delen.

Office 365 meerdere devices

Samenwerken

Effectiever samenwerken, met teamchats, online vergaderingen, veilige opties voor cocreatie en bestandsdeling, e-mailpostvakken voor groepen en een sociaal netwerk voor het werk.

Beveiliging

Nu heb je nog meer controle over je gegevens beveiliging, met ingebouwde privacy, transparantie en verfijnde besturingselementen voor gebruikers.

Inzichten

Dankzij eenvoudig uitvoerbare monitoring van livegegevens kun je nieuwe verhalen ontdekken in jouw gegevens, met nog meer interactieve rapporten, eenvoudigere dashboards en fascinerende visualisaties.

Overal bereikbaar

Of je nu online of offline werkt, vanaf je computer, tablet of telefoon, Office 365 is er altijd voor jou.

BreursICT helpt jouw bedrijf om te focussen op jullie kernactiviteiten. Wij kunnen jullie complete ICT beheren en helpen bij het verkrijgen van nieuwe klanten via een mooie website of LED-advertenties.

CONTACT

Adres: Zuiderzeelaan 28, 3751TD, Bunschoten-Spakenburg.
 
Telefoon: +31 6 14 57 13 19